“Ми обов'язково забезпечимо теплом  домівки лучан, школи, садочки, лікарні та бюджетні установи міста”, - міський голова Микола Романюк

“Ми обов'язково забезпечимо теплом домівки лучан, школи, садочки, лікарні та бюджетні установи міста”, - міський голова Микола Романюк

26.09.14 17:18 0 721
На цьому наголосив міський голова Микола Романюк під час сьогоднішнього засідання сесії міської ради.

Депутати під час розгляду звіту про хід виконання робіт з підготовки до опалювального сезону в м. Луцьку на 2014-2015 роки, вирішили не заслуховувати виступ заступника міського голови Лариси Соколовської, адже це питання розглянули всі депутатські комісії. Тож одразу перейшли до запитань та виступів.

На запитання Рустама Дячука щодо співпраці з НЕФКО, Лариса Соколовська повідомила, що завдяки реалізації спільних проектів, вдасться зекономити приблизно 10-15 % енергоносіїв.

Також заступник міського голови повідомила, що до 1 липня у місті діяв двосторонній тариф. Тобто, лучани сплачували 35% - влітку, 65 % - взимку. “З кожним роком збільшується кількість встановлених лічильників, там немає розмежування у цьому контексті. Тому з 1 липня лучани сплачуватимуть за одноставковим тарифом — за те тепло, яке спожили”, - пояснила Лариса Соколовська. За її словами, така практика діяла на всіх підприємствах у інших містах України. “Це відповідає законодавству, логічно й зрозуміло”, - додала вона.

Міський голова Микола Романюк наголосив: “Ми обов'язково забезпечимо теплом домівки лучан, школи, садочки, лікарні та бюджетні установи міст”, - це першочергово.

Також поінформував, що найреальніше зекономити — розпочати пізніше опалювальний сезон. При цьому, обов'язково буде враховуватись температурний режим. Окрім цього, найвірогідніше гаряча вода буде подаватись відповідно до графіка — декілька разів на тиждень.

Депутати підтримали запропонований проект рішення із доповненням, що вніс депутат Богдан Шиба.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські УБОЗівці ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ