За крадіжку з проникненням волинянин може на шість років загриміти у в'язницю

За крадіжку з проникненням волинянин може на шість років загриміти у в'язницю

26.09.14 08:32 0 744
Поцуплене майно спритник продавав односельчанам.

До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення 51-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа проникла в його підсобне приміщення нежитлового господарства території Луцького району, звідки викрала господарські інструменти та побутові речі на загальну суму 1700 гривень.

Працівники сектору карного розшуку провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що крадіжку скоїв 41-річний житель обласного центру. До слова, чоловік уже мав проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів.

Як з'ясувалося згодом, зловмисник, проходячи повз дачну ділянку заявника, вирішив, що може заробити. Розбивши вікно, він проник у приміщення дачного будинку і викрав електроінструменти та предмети побуту. Протягом кількох днів зловмисник продавав викрадені речі односельчанам, а на виручені гроші купував випивку. При черговій спробі продажу його затримали працівники міліції, тож викрадені речі вилучили та повернули власнику.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцького РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Правоохоронцям Львівщини ...

КОМЕНТАРІ