Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив 22 тонни вантажу в Маріуполь

Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив 22 тонни вантажу в Маріуполь

26.09.14 11:59 0 656
19 вересня 2014 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив 22 тонни гуманітарного вантажу в прифронтове українське місто Маріуполь. Вантаж супроводжувала активістка Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ольга Нечитайло.

Поїздка до Маріуполя і повернення додому зайняли 6 днів. Волиняни зібрали для бійців, які зараз перебувають на лінії фронту під Маріуполем, 22 тонни вантажу. Збір продуктів і необхідних речей для українських солдат тривав тиждень. До ініціативи комітету гуманітарного забезпечення війська активно долучилися громади Старовижівського і Луцького районів, а також міста Володимира-Волинського. Допомогу в організації збору надали і свободівці: нардеп Євген Мельник, перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик та начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик. Автомобіль для доставки вантажу надав підприємець з Любомля Віталій Данилюк.

"Українські військові, які зараз перебувають на рубежі боротьби з російськими загарбниками у Маріуполі, надзвичайно потребують нашої допомоги. В умовах, коли корумпований державний апарат виявився нездатним забезпечити усі потреби армії та добровольчих частин, лише масова підтримка українського суспільства здатна розв'язати їхні проблеми. Тут, на лінії вогню, не вірять в перемир'я і завжди напоготові. Удару російських окупантів слід очікувати в будь-який момент. Зараз усі громадяни України повинні об'єднатися задля відсічі ворогу", – зазначила Ольга Нечитайло.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернігів: Присутність на ...

КОМЕНТАРІ