В Ужгородській гімназії відбувся патріотичний флеш-моб

В Ужгородській гімназії відбувся патріотичний флеш-моб

26.09.14 10:39 0 624
Одягнені у вишиванки учні гімназії запросили на свято бійців Нацгвардії, котрі розповіли про свою участь в бойових діях на Сході України.

З ініціативи керівництва та педагогічного колективу Ужгородської гімназії цього тижня в навчальному закладі відбувся патріотичний захід, присвячений підтримці українського війська.

Учні власноруч виготовили вишиті емблеми з символікою України, нарукавні синьо-жовті стрічки, обереги, ляльки-мотанки та іншу патріотичну атрибутику. Це все діти продавали під час перерв між уроками, а покупцями в основному виступали самі педагоги та батьки учнів. Зібрані ж таким чином кошти підуть на допомогу ужгородським бійцям, які перебувають в зоні АТО.

А 24 вересня в гімназії відбувся патріотичний флеш-моб, на який запросили бійців Ужгородського батальйону Національної гвардії України Павла Сігетія та Олександра Семенова.

Одягнені у вишиванки учні вітали вояків бурхливими оплесками й словами: «Слава героям!», цілували та обнімали своїх захисників. Далі діти уважно слухали розповідь вояків про перебування на сході, їх участь в бойових діях проти агресора. Один із гостей виступив перед випускниками, майбутніми захисниками Вітчизни, інший – перед учнями молодших класів. І перші, і другі з цікавістю слухали розповідь учасників цих бурхливих подій. Не бракувало й запитань про деталі служби в зоні бойових дій.

Вояки Нацгвардії подякували гімназистам за такий неочікувано теплий прийом й висловили впевненість, що хлопці й дівчата виростуть справжніми патріотами своєї держави.

У свою чергу завуч гімназії Світлана Дутко та класний керівник Світлана Залуцька побажали усім ужгородським гвардійцям міцного здоров′я, з честю виконати свій професійний обов′язок на Сході України й повернутися в рідний Ужгород живими-здоровими. А після повернення ужгородських гвардійців із зони АТО їх радо чекають знову в гімназії.

На завершення свята бійцям передали солодощі, виготовлену учнями патріотичну атрибутику, листи та малюнки для всього Ужгородського батальйону Нацгвардії. Діти й педагоги впевнені, що ці подарунки стануть для бійців надійним оберегом на війні та спогадом про рідне Закарпаття.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ