Відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з представниками місії Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO)

Відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з представниками місії Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO)

26.09.14 09:23 0 639
В Луцькій міській раді відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з представниками місії Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) Арпадом Чідо та Младеном Дівічем.

У зустрічі взяли також участь заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич та начальник управління міжнародного співробітництва і проектної діяльності Віра Кудрявцева.

Гості поінформували про мету свого приїзду, яка полягає у забезпеченні незалежного моніторингу процесу підготовки та проведення виборів до Верховної Ради в Україні. Спостерігачам, які, варто зазначити, є довгостроковими, розповіли про організацію виборчого процесу в Луцьку та роль Луцької міської ради у здійсненні організаційно-технічних заходів.

Міський голова Микола Романюк наголосив на важливості місії спостерігачів. Він також зазначив, що місто Луцьк готується до проведення виборів та має усі необхідні ресурси для того, або забезпечити чесний, прозорий процес у день голосування.

Іноземні гості подякували за можливість зустрічі з міським головою та зауважили, що вибори в Україні проходять в нелегкий час серйозних суспільно-політичних зрушень і військового конфлікту на сході країни. Тому вони, насамперед, бажали миру громаді міста Луцька та Україні.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: харчова ...
Наступна новина: Ціну газу для населення ...

КОМЕНТАРІ