В Луцьку міські клуби за місцем проживання популяризують інтелектуальну гру

В Луцьку міські клуби за місцем проживання популяризують інтелектуальну гру

26.09.14 14:35 0 618
З метою популяризації шашок серед учнівської молоді та організації їх змістовного дозвілля 23 вересня у шахово-шашковому клубі “Біла тура” Луцького міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” проведено особисту першість з шашок серед дітей шкільного віку (1998 р.н. і молодші) міських клубів за місцем проживання.

Змагання були цікавими і масовими. Більшість дітей з клубів, які прийшли випробувати свої сили і вміння, були шашкісти-аматори.

Турнір відбувався за швейцарською системою в 5 турів. Юні шашкісти представляли 7 клубів за місцем проживання.

За результатами захоплюючих ігор переможцями та призерами серед юнаків стали: Максим Слісаренко (клуб “Біла тура”) — І місце, Сергій Григорович (клуб “Біла тура”) — ІІ місце, Олександр Волох (клуб “Біла тура”) — ІІІ місце.

Серед дівчаток І місце виборола Валерія Блаженчук (клуб “Атлет”), ІІ місце — Валентина Тиха (клуб “Біла тура”) і ІІІ місце — Христина Мельник (клуб “Одісей”).

Переможці та призери були нагороджені дипломами і сувенірами від міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”. А від громадської організації “Ми плюс” всі учасники змагань отримали солодощі.

Спеціалісти міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Микола і Ольга Проскуровські запросили всіх охочих дітей, яким сподобався світ шашок, приходити в шахово-шашковий клуб “Біла тура” на заняття для підвищення майстерності.

Міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 9 млн. гривень ...
Наступна новина: Рівненщина: на Дубровиччині ...

КОМЕНТАРІ