Волинь: рятувальники завітали до учнів екологічного ліцею в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Волинь: рятувальники завітали до учнів екологічного ліцею в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

26.09.14 16:33 0 651
Днями рятувальники Управління ДСНС України у Волинській області в рамках проведення Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» завітали у ліцей-інтернат Волинської обласної ради. Рятувальники розповіли ліцеїстам про причини пожеж і надзвичайних подій в області цього року, за допомоги навчальних презентацій та роликів нагадали основні правила поведінки під час різного роду надзвичайних ситуацій.

Працівники служби порятунку та Добровільного пожежного товариства України за допомогою спеціального комп’ютеризованого манекену продемонстрували присутнім ліцеїстам як правильно робити штучне дихання та непрямий масаж серця, надавати першу долікарську допомогу потерпілим. Бажаючі учні спробували власними силами повернути до життя «потерпілого».

Працівники групи піротехнічних робіт продемонстрували присутнім знешкоджені вибухонебезпечні предмети, роз’яснили правила поведінки у випадку їх виявлення, а також з метою кращого усвідомлення отриманої інформації продемонстрували навчальний фільм «Небезпечні знахідки».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ