У Волинській області працівники ДАІ затримали водія, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП ,

У Волинській області працівники ДАІ затримали водія, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП ,

26.09.14 09:39 0 676
У результаті наїзду на бордюрний камінь, автомобіль відкинуло на магазин, що розташований на лівій відносно руху транспортного засобу стороні дороги.

22 вересня близько 22-ї години вечора працівники відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, помітили автомобіль марки «Опель Вектра», що прямував вулицею Гнідавською зі сторони вулиці Данила Галицького. Характер руху транспортного засобу надав підстави правоохоронцям вважати, що за кермом перебуває водій у стані алкогольного сп'яніння.

– Водієві подали знак про негайну зупинку для перевірки документів. Водій спочатку пригальмував, а потім різко натиснув педаль газу і почав втікати, – розповів заступник начальника УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Фесик. – Працівники Державтоінспекції розпочали переслідування, а через кілька хвилин водій, не вибравши безпечної швидкості для руху, не врахувавши стан дорожнього полотна, виїхав за межі проїзної частини дороги та скоїв наїзд на бордюрний камінь, після чого транспортний засіб відкинуло на стіну магазину. Встановлено, що 49-річний лучанин перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

У результаті зіткнення водій отримав незначні тілесні ушкодження, після огляду лікарів його відпустили на амбулаторне лікування.

За фактом ДТП проводиться перевірка, тож правоохоронці дадуть правову оцінку його діям. Окрім того, чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Олег Панькевич просить ...

КОМЕНТАРІ