Луцькі школярі вивчають дорожню грамоту разом із казкарями

Луцькі школярі вивчають дорожню грамоту разом із казкарями

26.09.14 14:02 0 669
Волинські ляльководи та інспектори ДАІ навчали дітей Правилам дорожнього руху за допомогою казки. «Таємниці трьох «НЕ» – так називалася вистава, яку показали молодшим школярам луцького навчально-виховного комплексу №9.

Захід відбувся в рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!», адже після тривалих канікул у школяриків знижена пильність, тож такі навчально-профілактичні заходи є обов'язковими. Батькам і вчителям важливо звернути увагу дітей на дотриманні Правил дорожнього руху. А найкраще вони засвоюють матеріал, коли він цікавий. Тож казка-спектакль викликали в учнів величезний інтерес і захоплення.

– За сценарієм, головна героїня – дівчинка Світлана – повинна була вивчити знаки дорожнього руху, аби не потрапити «у руки зловісної аварії». На допомогу дівчинці прийшов інспектор ДПС, який і допоміг їй визначити три основні «таємниці» причин трагедій на дорогах. Відтепер школярі знають, що неуважність, необережність та недотримання Правил дорожнього руху може призвести до сумних наслідків, – розповіла інспектор сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Інга Коваль.

Школярі після театралізованого дійства запевнили, що на все життя запам'ятають основи безпечної поведінки на дорозі.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Головко ...
Наступна новина: У Львівській області майже ...

КОМЕНТАРІ