На базі спецпідрозділу «Богдан» під Хмельницьким відбулася виїзна нарада керівників підрозділів міліції (+)

На базі спецпідрозділу «Богдан» під Хмельницьким відбулася виїзна нарада керівників підрозділів міліції (+)

26.09.14 09:42 0 706
Чергова нарада керівників служб та територіальних міськрайорганів УМВС України в Хмельницькій області відбулася на базі роти патрульної міліції особливого призначення «Богдан», що розташовується у Хмельницькому районі.

Після розгляду планових питань, які стояли на порядку денному, та обговорення результатів роботи, правоохоронці здійснили екскурсію чималенькою територією бази, щоб на власні очі побачити, в яких умовах проходять підготовку та живуть бійці роти.

Нагадаємо, що підрозділ «Богдан» був створений у липні поточного року і за цей час його бійці уже не один раз встигли побувати у відрядженні в зоні АТО та відзначитися гарними показниками роботи. Для належної підготовки добровольців, багато з яких перед приходом на службу раніше навіть зброї у руках не тримали, керівництво УМВС у надзвичайно короткі строки облаштувало спеціальну базу на території колишньої школи-інтернату, наданій правоохоронцям Хмельницькою обласною радою.

колишній навчальний заклад, який понад рік пустував і почав руйнуватися, уже не впізнати. Тут з‘явився сучасний спортзал, тир та навіть полоса перешкод. Усе це для того, аби належним чином тренувати бійців перед поїздкою у зону АТО.

Начальник УМВС Олександр Розізнаний висловив сподівання, що навіть після завершення антитерористичної операції ця територія все ж залишиться за правоохоронцями, і тут зможуть проходити навчання та перепідготовку не лише хмельницькі міліціонери, а й бійці спецпідрозділів з інших областей.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич просить ...
Наступна новина: Рівне: діти зі Сходу та ...

КОМЕНТАРІ