Хмельниччина: на Городоччині міліціонери затримали чоловіка, якому інкримінують розбещення неповнолітньої

Хмельниччина: на Городоччині міліціонери затримали чоловіка, якому інкримінують розбещення неповнолітньої

26.09.14 08:40 0 698
Прямо посеред білого дня підозрюваний тинявся на прилеглій до школи території, і, помітивши ученицю, яка вийшла винести сміття, заволодів її увагою та вчинив щодо неї розпусні дії.

Того дня в учнів школи був піднесений настрій, адже всі вони брали участь у патріотичному флешмобі, але кілька хвилин перевернули усе з ніг на голову.

11-річна учениця 6-го класу вийшла на вулицю, щоб винести сміття, і тут несподівано її покликав незнайомий чоловік, який тинявся по прилеглій до школи території. Коли дівчинка підійшла ближче, підозрюваний несподівано скинув штани та вчинив щодо неї розпусні дії. Бідолашна почала кричати. На галас прибігли старші хлопці, які намагалися наздогнати зловмисника, але їм це не вдалося.

На місце події одразу прибули працівники Городоцького райвідділу міліції. Дівчинка та інші свідки детально описали підозрюваного, і вже незабаром чоловік давав свідчення правоохоронцям. У скоєному він зізнався, але не міг пояснити, як таке трапилось. Каже, біс попутав, адже він є батьком зразкового сімейства і раніше подібних нахилів за ним ніхто не помічав. А тут вирішив відпочити на природі з друзями, випив зайвого, і от що сталося.

Наразі із потерпілою працюють психологи, а стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 «Розбещення неповнолітніх» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У матчі плей-офф до КС-2015 ...

КОМЕНТАРІ