рятівники допомагають громадянам України, які тимчасово переїхали з зони АТО

рятівники допомагають громадянам України, які тимчасово переїхали з зони АТО

26.09.14 13:24 0 634
Одним із провідних завдань для співробітників Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області залишається турбота та постійна підтримка громадян зі Сходу держави, а також їх адаптація до нових умов проживання.

Так, днями до місцевого штабу в Старокостянтинівському районі з проханням допомогти звернулась жителька міста Луганськ. Разом із неповнолітніми донькою та сином жінці необхідне було тимчасове житло, доки не стабілізується ситуація в країні.

Рятувальники разом із органами місцевого самоврядування відразу ж відгукнулись та не забарились із допомогою, насамперед, підшукали сім’ї будинок у с. Підгірне Старокостянтинівського району. У кімнатах будівлі перевірили й відремонтували пічне опалення та електромережі, допомогли з дровами на зиму, надали сім’ї теплий одяг та продукти харчування, а також посприяли жінці в працевлаштуванні на місцевому підприємстві.

Величезну вдячність колективу районних рятувальників та благодійникам висловила луганчанка за піклування, за дах над головою, а що найголовніше – спокій своїх дітей.

Загалом, на Хмельниччині перебуває понад 3 тис. осіб, які знайшли тут тимчасове житло. Співробітники ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надають їм всебічну допомогу, вживають дієвих заходів для вирішення їхніх проблем, адже люди очікують допомоги та теплого прийому.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулася зустріч ...
Наступна новина: Раніше судимий буковинець ...

КОМЕНТАРІ