На Хмельниччині науково-дослідний експертно-криміналістичний центр відкрив двері для студентів та школярів (+)

На Хмельниччині науково-дослідний експертно-криміналістичний центр відкрив двері для студентів та школярів (+)

26.09.14 11:51 0 627
У Хмельницькому керівництво науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області запровадило у практику «дні відкритих дверей» для усіх бажаючих ближче познайомитися з премудростями роботи різного роду експертів.

Курсанти та студенти, які обрали юридичний фах, отримали можливість на власні очі побачити обладнання, яке використовують у роботі експерти-криміналісти, ознайомитися з робочими процесами та порядком огляду місця події, проведення експертиз.

Слід сказати, що фахівці науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Хмельницькій області проводять понад два десятки різноманітних експертних досліджень, серед яких трасологічна, балістична, хімічна, дактилоскопічна, товарознавча, мистецтвознавча тощо. Працівники НДЕКЦ постійно відвідують курси підвищення кваліфікації, навчальні семінари, здобуваючи нові знання та розширюючи спектр своїх послуг.

До уваги студентів на території центру була виставка зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв, з якими експертам доводилося працювати під час огляду місця подій. Хлопці та дівчата також могли оглянути спеціальну криміналістичну лабораторію на колесах, яка дає можливість провести якісний огляд місця злочину у будь-який час доби та за будь-яких умов.

Керівництво НДЕКЦ планує проводити подібні екскурсії на систематичній основі, що краще ознайомити молоде покоління з особливостями своєї нелегкої, але дуже цікавої професії.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Гладкий: Нам допоміг гол в ...

КОМЕНТАРІ