Ужгородська малеча хоче вилікувати пораненого на Сході земляка

Ужгородська малеча хоче вилікувати пораненого на Сході земляка

26.09.14 08:10 0 605
25 вересня, в Ужгороді у дитячому садочку № 34 відбувся благодійний ярмарок, на якому діти продавали свої саморобки, щоб допомогти пораненому на Донбасі землякові.

За подією стежила репортер ZIK-Стрім Вікторія Жуйко-Сабо.

Загалом до акції долучилося близько сотні учасників – вихованці дитсадочка, школярі початкових класів, їхні батьки, педагоги та просто небайдужі громадяни. Діти й дорослі спеціально для цього ярмарку виготовили саморобки з паперу, тканин, дерева та інших матеріалів, а також напекли різних солодких смаколиків. Смачну солодку булочку тут можна було придбати за 5 гривень, а власноруч декупажовану пляшку для вина – за 200 гривень.

«Я власноруч напік слойки з яблуками, вони дуже смачні. Хочу побажати воякам, щоб вони були здоровими, щоб усе було у них добре і вони повернулись живими», -- розповідав школяр Петрик.

«Я купила квіточку і бажаю нашим солдатам, щоб вони поверталися неушкодженими та з перемогою», -- сказала маленька учасниця ярмарку Марічка.

За словами організаторів, усі зібрані кошти під час заходу буде спрямовано на лікування пораненого земляка, воїна АТО Василя Ляховця, який зараз перебуває у тяжкому стані у Мукачівському шпиталі.

«До ярмарку охоче долучалися і діти, і їхні батьки. Кожен розуміє, що у країні війна, тож ніхто не хотів лишитися осторонь цієї благодійної акції. Наші діточки зробили, хто що вміє. Сподіваюсґя, що від розпродажу буде велика виручка, яку ми перерахуємо тим, кому тепер потрібна допомога», -- розповіла організатор акції Олеся Бандурин.

Відвідувачів на ярмарку було так багато, що подекуди неможливо було дістатися до лотків із крамом. Особливим попитом користувалися вироби з національною символікою та домашні солодощі. Втім, деякі перехожі робили пожертву для пораненого вояка, навіть не купуючи нічого.

«Я не прийшов сюди, щоб щось придбати, просто хочу зробити свій внесок на добру справу», -- зауважив відвідувач ярмарку, заступник міського голови Ужгорода Володимир Фленько.

Усі Стрім-трансляції телеканалу ZIK дивіться тут.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ