У Чернівцях студент зберігав вдома цілий арсенал зброї

У Чернівцях студент зберігав вдома цілий арсенал зброї

26.09.14 16:04 0 713
18-річний уродженець Івано-Франківщини приїхав до Чернівців на навчання. Першокурсник стипендії не отримує, тож вирішив заробити на життя, торгуючи зброєю.

Співробітники сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції під час реалізації оперативної інформації оглянули кімнату, в якій проживає хлопець. Знайшли правоохоронці у студента немало: автомат АКС-74, калібру 5.45 мм, димову шашку РДГ-Б, сім набоїв калібру 9 мм, ніж-стилет та 6 ножів для метання з довжиною леза 12 см, ніж з плетеною ручкою довжиною леза 14 см, 3 ножа для метання довжиною леза 8 см, сюрикени (зірки для метання), електрошокер і телескопічну дубинку з наконечником.

Першокурсник не відхрещується від знайденого. Хлопець розповів, що зброю привіз із Прикарпаття. Мав намір нею торгувати. Один пістолет навіть встиг продати. В цей складний час для нашої держави такі «підприємці» є особливо небезпечні, - зауважив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Тому міліція зробить все можливе, аби торговці нелегальною зброєю забули про свій кримінальний бізнес.

Всю знайдену зброю вилучено та направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області. А за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 та 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тернопільські спортсмени ...

КОМЕНТАРІ