Керівник прикарпатської міліції очолив обласну федерацію самбо

Керівник прикарпатської міліції очолив обласну федерацію самбо

26.09.14 10:48 0 632
У Надвірній відбулася позачергова звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної федерації спортивного та бойового самбо, на якій обрано нового президента організації - Миколу Семенишина.

У конференції під головуванням віце-президента федерації Ігоря Писклинця взяли участь 41 делегат, в тому числі представники владних органів Надвірнянщини, керівники силових відомств району, спортсмени та їх наставники. Також серед присутніх був і вихідець з Надвірної олімпійський призер Роман Гонтюк. Перед початком роботи конференції усіх присутніх поблагословив Надвірнянський декан Олег Траско.

Передусім про підсумки роботи прозвітував виконавчий директор ГО «Федерація спортивного та бойового самбо Івано-Франківської області» Володимир Наконечний. Він, зокрема, наголосив, що ця організація вже шостий рік поспіль є лідером серед федерацій неолімпійських видів спорту області.

За пропозицією спортсменів на посаду президента федерації спортивного та бойового самбо Прикарпаття було обрано начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Миколу Семенишина. Після привітань новообраний очільник федерації зазначив, що всіляко сприятиме підтриманню традицій організації та розвиватиме їх.

Далі Микола Семенишин привітав та вручив цінні подарунки переможцям всеукраїнських чемпіонатів-вихованцям надвірнянської школи самбо.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку зустріч у ...

КОМЕНТАРІ