Відбулася зустріч керівництва Управління ДСНС в області та представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Відбулася зустріч керівництва Управління ДСНС в області та представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

26.09.14 13:22 0 616
25 вересня відбулася зустріч керівництва Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області та представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, на якій обговорили сучасний стан підготовки до зимового періоду місць перебування вимушених переселенців з буремного Сходу та Півдня України. У заході взяли участь заступник начальника Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Володимир Пачків та начальник відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Олександр Мацарін.

Організацію з безпеки і співробітництва в Європі на зустрічі представляли члени Моніторингової Місії Лешек Коцік і Паола Маєрі та перекладач Моніторингової Місії Тереза Бороденчик.

Рятувальники повідомили представникам ОБСЄ, що нині на території Прикарпаття знаходяться 2164 внутрішньо переміщені особи, з-поміж яких 787 дітей та 221 – перестарілі та інваліди.

В області є 172 об’єкти державної, комунальної та приватної власності, готові до зимового періоду. Сюди можна поселити 933 людини.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: рятівники допомагають ...

КОМЕНТАРІ