Міліція готова забезпечити правопорядок в Івано-Франківську

Міліція готова забезпечити правопорядок в Івано-Франківську

26.09.14 08:06 0 695
Рівень злочинності на Прикарпатті є одним з найнижчих в Україні, чому значною мірою сприяють превентивні заходи правоохоронців. Належна організації цієї роботи повсякчас перебуває на контролі керівництва обласного управління міліції.

Приміром, щоквартально проводиться зразковий інструктаж всіх сил і засобів гарнізону, які заступають на охорону громадського порядку, зокрема, в обласному центрі. Такий захід відбувся напередодні за участю начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Миколи Семенишина та його заступника – начальника міліції громадської безпеки полковника міліції Ярослава Манжелея.

Як зазначив керівник міліції Івано-Франківщини, прикметно, що цей інструктаж відбувається в час, коли зведеному загону прикарпатських правоохоронців довірено заступити на охорону громадського порядку в населених пунктах зони проведення АТО.

Керівники галузевих служб Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ ознайомили патрульні наряди міліції з оперативною обстановкою в місті та орієнтували на виконання завдань щодо попередження та розкриття правопорушень і злочинів.

Зазначимо також, що охорону правопорядку в місті Івано-Франківську щоденно забезпечують від 30 до 100 працівників міліції. До несення служби залучаються як працівники Державтоінспекції, спеціальної роти міліції «Грифон», бійці новоствореного спеціального батальйону патрульної служби міліції «Івано-Франківськ», так і члени громадських формувань. Спільними зусиллями вони дбають, щоб в обласному центрі було спокійно і безпечно.

На завершення начальник обласного управління внутрішніх справ Микола Семенишин подякував за сумлінну службу та вручив премії п'ятьом бійцям спецбатальйону «Івано-Франківськ», які під час патрулювання затримали особу, що перебувала в розшуку.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом ...
Наступна новина: Луческу: Задоволений ...

КОМЕНТАРІ