В Івано-Франківській області про Правила найменшим

В Івано-Франківській області про Правила найменшим

26.09.14 11:42 0 693
Четвер, 25 вересня 2014, 16:01 |

З метою навчання малюків Правил вуличного руху, як пішоходів так і велосипедистів на базі дитячого садочка №2 «Малятко», що в м.Івано-Франківську ввели в експлуатацію автомайданчик, на якому наведено розмітки, пішохідні переходи, встановлено світлофори.

На урочисте відкриття та перерізання стрічки завітали інспектори Державтоінспекції. Про Правила дорожнього руху малеча уважно слухала керівника профілактичної роботи обласної Державтоінспекції Мирославу Белдик, яка навчала дітей коли і як потрібно переходити дорогу, щоб бути у безпеці.

З цікавістю дітки розглядали малюночки дитячої розмальовки «Безпека руху», яку спеціально для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку було розроблено для найменших учасників руху. «Такі автомістечка необхідні для дітей різного віку, починаючи від дошкільного, адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути про те чи інше Правило, чи дорожню ситуацію, у яку потрапляють діти. На таких автомайданчиках діти здобувають практичні навики, вміють краще і впевненіше поводитися в реальному транспортному процесі», зазначила Мирослава Василівна та висловила сподівання, що такі майданчики з'являться у інших навчальних закладах.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях продовжує ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ