Львівщина готується до опалювального сезону

Львівщина готується до опалювального сезону

26.09.14 12:13 0 832
У Львівській області виконано комплекс заходів з підготовки до опалювального сезону у режимі економії. Також розроблено додаткові заходи на випадок виникнення кризових ситуацій. Про це т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський доповів на розширеному засіданні Кабінету міністрів України у Києві.

За словами Юрія Турянського, на готовність до опалювального сезону комунальних котелень, теплових мереж, житлових будинків – понад 90%, закладів медицини та освіти – 100%.

Підприємствами ПЕК проведено ремонт технологічного обладнання, створено відповідний запас паливно-мастильних матеріалів, а також забезпечено розрахунки за спожиті енергоносії.

Також, враховуючи можливість введення обмежень на використання газу чи відсутності газопостачання, що використовуються для систем теплопостачання житлових будинків та підприємств, розроблено додаткові заходи з підготовки електромереж до умов роботи в кризовий період.

Як відомо, відповідно до Постанови Кабміну № 296, областям доручено опрацювати з найбільшими промисловими споживачами газу можливість зменшення споживання газу на 30%. У Львівській області промислових підприємств, які споживають в рік більше 1 мільйона куб.м газу є біля сорока. Економію планується досягти за рахунок заміни газових котлів на альтернативні, модернізації систем опалення, заміни теплотрас, реконструкції діючих газових котелень. Ці урядові завдання розпорядженням та відповідним дорученням голови ОДА доведені до виконання до всіх територіальних одиниць Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ