Рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки в рамках проведення Дня Європейської співпраці

Рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки в рамках проведення Дня Європейської співпраці

26.09.14 10:09 0 653
23 вересня у Львові відбувся «День Європейської співпраці», в рамках якого рятувальники продемонстрували мешканцям міста можливості пожежно-рятувальної техніки. Організатором заходу виступило Представництво Спільного Технічного Секретаріату Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь - Україна 2007-2013 у м. Львові.

У процесі відзначення Європейського Дня провели низку заходів: презентацію євроклубів, трейсер-шоу (паркур), проект щодо здорового способу життя для дітей, гру-вікторина про Європу.

На площі біля пам’ятника Іванові Франкові для школярів влаштували змагання, конкурси та вікторини, під час яких львівська малеча виявляла свої знання про історію Євросоюзу, особливості культури та державного устрою європейських країн.

Під час заходу львівські рятувальники розповіли молоді про професію вогнеборця, продемонстрували спецобладнання та можливості пожежно-рятувальної техніки. Додамо, що залучений пожежний автомобіль закуплений в рамках проекту, співфінансованого Програмою.

Аби закріпити отримані теоретичні знання, рятувальники одягнули малечу у справжній бойовий одяг та разом ліквідували умовну пожежу. Діти наперебій хотіли спробувати подати воду та зробити пам’ятне фото із справжнім пожежним.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ