У Львівській області Ірина Сех зустрілася з сільськими громадами Радехівського району

У Львівській області Ірина Сех зустрілася з сільськими громадами Радехівського району

26.09.14 16:39 0 659
У Радехівському районі відбулася низка заходів за участі й за сприяння народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех. Зокрема, до сіл Середпільці та Павлова завітали відомі оперні виконавці із програмою "Українська пісня – найсильніша зброя" під керівництвом свободівця, заслуженого артиста України, соліста Львівської опери Романа Ковальчука.

Цю духовно-патріотичну мистецьку програму відвідали народний депутат Ірина Сех, голова Радехівської райдержадміністрації свободівець Василь Куць, депутат Львівської обласної ради свободівець Володимир Чехут.

У селах Немилові та Синькові відбулася зустріч громад із депутатами Іриною Сех, Володимиром Чехутом, під час якої виступив із низкою патріотичних пісень народний артист України, який водночас є депутатом Львівської обласної ради, Остап Стахів.

Жителі сіл задавали депутатам чимало питань з приводу суспільно-політичної ситуації та проблем в області й районі. У Синькові виступила директор місцевої школи, яка подякувала Ірині Сех за те, що завжди приходить на допомогу в скрутну хвилину, зокрема посприяла в ремонті шкільного автобуса, в отриманні форми для сільської футбольної команди, за те, що допомагає місцевій церковній парафії та ін..

У селі Сушно із духовною програмою виступили священики із тріо "Новий час". Свої пісні вони чергували із духовними розважаннями на болючі для кожного українця теми. Далі відбулася розмова між громадою та депутатами. Сільська голова Леся Ожиївська висловила вдячність Ірині Сех за те, що допомагає громаді. Вона нагадала, що завдяки народному депутатові вдалося відновити два автобусні маршрути, які сполучали село з обласним центром.

На всіх зустрічах обов'язково люди торкалися теми війни в Україні, вони цікавилися в депутатів прогнозами про те, як можуть далі розвиватися події в державі, зокрема на її східних кордонах. У кожному селі в зустрічах брали участь батьки, рідні воїнів, які зараз боронять незалежність на східному фронті. Зокрема, в Немилові до Ірини Сех підійшла мама солдата, який служить в 3-му батальйоні територіальної оборони Львівщини. "Мені син телефонував якраз тоді, коли ви відвідували їхній батальйон на Луганщині, – розповіла жінка. – Дякую, що турбуєтеся про наших хлопців". Вона звернулася до нардепа, щоб та поклопотала про відпустку для хлопців, які вже кілька місяців на фронті.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: рятувальники ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ