У Львові відбудеться 7 екуменічний соціальний тиждень

У Львові відбудеться 7 екуменічний соціальний тиждень

26.09.14 11:43 0 671
Європейський досвід становлення громадянського суспільства обговорюватимуть цьогоріч у Львові, під час 7-мого екуменічного соціального тижня. Форум, організований Інститутом Екуменічних студій УКУ, за підтримки Українського католицького університету, Національного університету «Львівська політехніка», Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної та міської рад, відбудеться 29 вересня – 4 жовтня 2014 р.

Учасники форуму звернуть особливу увагу на обговорення відповідальності журналістів, соціальних організацій та кожного окремого громадянина у часи суспільних трансформацій. Представники духовенства разом з мирянами дискутуватимуть на тему соціальної ролі церкви в період глибинних змін у суспільстві.

Вперше в рамка ЕСТ пройде BarCamp на тему: «Ініціативна молодь: вимога часу – потреба суспільства». Захід буде спрямований на те, щоб допомогти активним молодим людям здобути організаційні навички та усвідомити власне місце та роль у громадянському суспільстві.

Участь у 7-му ЕСТ візьмуть такі відомі особистості, як директор Харківської правозахисної групи Євген Захаров; журналістка, шеф-редактор інтернет-видання «Лівий берег» Соня Кошкіна,; віце-президент фонду Бредлі Даніель Шмідт; генеральний секретар L'Oeuvred'Orient (Франція) Губер де Габорі.

Довідка:

Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ)– всеукраїнський суспільний Форум, який прагне об'єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній Доктрині Церкви, тим самим стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ