На Сокальщині за підтримки свободівців відбувся футбольний турнір на підтримку української армії

На Сокальщині за підтримки свободівців відбувся футбольний турнір на підтримку української армії

26.09.14 17:11 0 824
З ініціативи та за підтримки Сокальської районної організації ВО "Свобода" та МГО "Сокіл" в місті Угнові Сокальського району відбувся футбольний турнір серед юнаків на підтримку вояків у зоні АТО. Участь у футбольному турнірі взяли команди з села с.Річки, с.Забір'я Жовківського району, с.Жужеляни, с.Хлівчани, с.Домашів, м.Белз, м.Угнова Сокальського району.

Урочисте відкриття турніру відбулось під гучні привітання героїв української армії. Під час змагань кожен охочий міг долучитися до збору допомоги на підтримку української армії. На футбольному полі стадіону м.Угнова відбувались справжні спортивні баталії. Красиві сейви воротарів, влучні удари по воротах суперників гравців, команд. Головний кубок "Свободи" вибороли копуни з села Хлівчани. На другому місці команда "Авангард" м.Белз, на третьому початківці та відкриття турніру команда с.Жужеляни. Найкращими гравцями змагань визначено Іван Муха с.Хлівчани, Юрій Масюк с.Жужеляни, Богдан Щур м.Угнів.

А після завершення дитячого турніру на футбольне поле вийшли ветерани футбольного клубу "Прикордонник" с.Карів – однієї з найкращих команд Львівщини 80-их років, щоб позмагатися за кубок ВО "Свобода".

Переможців турніру було нагороджено кубками, грамотами та медалями. Уже вкотре за активної підтримки свободівців у найвіддаленіших куточках Сокальського району пропагується здоровий спосіб життя, любов до спорту, а також понад усе патріотизм та любов до нашої батьківщини, яка є актуальною та потрібною усім українцям особливо підростаючому поколінню, патріотам своєї країни. "У цей нелегкий час молодь Сокальщини вирішила підтримати вояків української армії, які ведуть боротьбу з окупантами, взявши участь у футбольному турнірі. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" постійно організовує та підтримує такі змагання, оскільки таким чином ми даємо альтернативу алкоголю та бездіяльності. Зараз, як ніколи, молодь має кувати в собі сили, наснагу, витривалість, щоб жити та творити для України. У цей нелегкий для країни час ми вирішили організувати змагання з метою підтримки вояків, які воюють на сході", – зазначив голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі за ...
Наступна новина: Рівненські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ