Ігор Швайка: "Галузь птахівництва є флагманом української промисловості"

Ігор Швайка: "Галузь птахівництва є флагманом української промисловості"

26.09.14 12:27 0 608
У Трускавці 23 вересня 2014 року міністр аграрної політики та продовольства України свободівець Ігор Швайка взяв участь в урочистостях з нагоди 50-річчя організації промислового птахівництва в Україні та побажав птахівникам і надалі здобувати зовнішні ринки.

За словами міністра-свободівця, птахівники відзначають вельми умовні 50 років галузі, оскільки птахівництво на українських землях було завжди. Воно так само невід'ємне від української історії, як і землеробство, садівництво, вирощування збіжжя, як випікання хліба.

"Україна тільки почала здобувати зовнішні ринки, ми тільки зробили перші кроки, однак можемо збільшувати здобутки багатократно", – підкреслив міністр. Він наголосив, що галузь птахівництва є флагманом української промисловості.

За словами Ігоря Швайки, птахівники виконують важку й іноді невдячну роботу, але з великою впевненістю, що це допомагає витягувати країну з економічної прірви: "Ця війна, безумовно, закінчиться нашою перемогою. Але для цього нам спершу треба ці маленькі перемоги здобувати на кожному кроці. Тому від імени уряду та від себе особисто вітаю найкращих працівників, які наполегливо працюють на наші українські перемоги, зокрема в галузі птахівництва".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ