На Львівщині працівники міліції затримали групу квартирних крадіїв

На Львівщині працівники міліції затримали групу квартирних крадіїв

26.09.14 11:12 0 607
Правоохоронці встановили та затримали групу осіб, котрих обґрунтовано підозрюють у скоєнні низки квартирних крадіжок на території Дрогобицького, Самбірського, Стрийського районів Львівської області, а також міст Борислава та Трускавця. Про це на зустрічі з журналістами повідомив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Руслан Домніцак

Двом чоловікам, мешканцям міст Борислав та Дрогобич, віком 38 та 36 років, раніше неодноразово судимим за скоєння майнових злочинів, оголошено про підозру. Слід додати, що чоловіки наркозалежні безробітні.

Правоохоронці затримали зловмисників «на гарячому» після скоєння чергової квартирної крадіжки у Стебнику. Усього в злочинну групу входило четверо осіб. Наразі проводяться оперативні заходи щодо затримання інших учасників.

«Переважно затримані проникали у приміщення, підбираючи ключі до замків вхідних дверей. Речові докази вилучено, проводяться заходи з метою встановлення причетності цієї злочинної групи до інших подібних злочинів» - повідомив заступник начальника міліції Львівщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі – зазначив Руслан Домніцак.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: “Проведення щорічного ...

КОМЕНТАРІ