Правоохоронцям Львівщини знадобилося менше доби, щоб встановити особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки

Правоохоронцям Львівщини знадобилося менше доби, щоб встановити особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки

26.09.14 08:34 0 623
За «гарячими» слідами працівники міліції затримали зловмисника, який 22 вересня у Яворівському районі смертельно травмував металевим гаком 56-річну мешканку Львівщини.

У Яворівський райвідділ міліції, 24 вересня близько десятої години, надійшло повідомлення від громадянина, який повідомив, що на узбіччі дороги в одному з дачних кооперативів району він побачив мертву жінку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіло жінки без ознак життя зі слідами побиття на тілі.

«Складність полягала в тому, що ми не змогли відразу встановити особу жінки так, як вона була не місцевою і ніхто її з мешканців кооперативу раніше не бачив», - розповів начальник управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Проведеними заходами працівники міліції встановили, що 22 вересня у одному з будинків дачного кооперативу жінка, тіло якої було знайдено на узбіччі дороги, розпивала спиртні напої з 56-річним мешканцем Городоцького району. Чоловік запропонував жінці вступити з ним у статеві зносини, проте вона відмовилась. Він почав її бити руками, а після того взяв металевий гак і наніс ним їй два удари по голові, після чого таки вступив з жінкою у статеві зносини.

«Тієї ж ночі зловмисник виявив, що жінка, якій він наносив удари по голові, мертва. Щоб приховати сліди злочину, він виніс її тіло з будинку і викинув його на узбіччя дороги», - повідомив Микола Гладюк.

Експерти виявили на тілі померлої багаточисельні тілесні ушкодження. Деякі з них, а саме ушкодження голови, і стали причиною смерті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для зловмисника. Проводяться слідчі дії.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: на ...

КОМЕНТАРІ