Cумна звістка прийшла у Тернопіль – на сході загинув студент технічного університету

Cумна звістка прийшла у Тернопіль – на сході загинув студент технічного університету

26.09.14 08:52 0 861
22 вересня, у час уже двотижневого перемир'я, у зоні проведення АТО на Донеччині загинув один з наймолодших бійців Добровольчого Українського Корпусу Правого сектору, 19-річний Степан Стефурак. Він був студентом третього курсу Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя, навчався на факультеті економіки і підприємницької діяльності.

У боротьбі за цілісність та незалежність нашої держави, у боротьбі із проросійським тероризмом в Україні згасло ще одне зовсім молоде життя. Сум, тривога та біль прийшли не тільки у Тернопіль, а й на Івано-Франківщину – там, на його малій батьківщині в невеличкому селі Топорівці Городенківського району, осиротіла родина… Там проведуть Героя в останню путь.

Голова Тернопільської обласної ради, весь депутатський корпус розділяють біль невимовної втрати та висловлюють щирі співчуття родині, друзям, однокурсникам загиблого. Він вболівав за Україну, усю зиму провів на Майдані у Києві, а навесні, як тільки нависла загроза над державою, пішов добровольцем на схід.

Помолімося за його світлу та чисту душу. Схилімо голови перед його мужністю та відвагою. Пам'ятаймо його. Герої не вмирають!

Вічна слава Героям! Слава Україні!

Голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Чернівцях правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ