Безпека дітей понад усе - тема флешмобу на Рівненщині

Безпека дітей понад усе - тема флешмобу на Рівненщині

26.09.14 11:34 0 609
Безпека на дорозі – справа кожного, вважають у Державтоінспекції Рівненщини. Тому, днями, працівники ДАІ провели флешмоб, метою якого було привернути увагу мешканців обласного центру до проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму, яка наразі так гостро постала в області.

Долучитися до проведення акції правоохоронці запросили своїх помічників – юних інспекторів дорожнього руху із ЗОШ №23 міста Рівне. Допомагали працівникам ДАІ і герої мультфільму «Фіксики», а саме Сімка та Нолик, які так подобаються малечі. Разом з інспекторами ДАІ на вулицях міста учасники акції закликали жителів не порушувати Правил дорожнього руху та бути гідним прикладом для підростаючого покоління. Отримуючи тематичні листівки-пам'ятки, які роздавали перехожим ЮІРівці, пішоходи дякували і обіцяли бути правосвідомими громадянами. У свою чергу «Фіксики» в ігровій формі перевіряли у діток знання Правил дорожнього руху. Останні ж, за правильні відповіді, отримували у подарунок повітряні кульки.

– Ми впевнені, що завдяки таким профілактичним заходам ситуацію на автодорогах можна змінити на краще. У свою чергу працівники Державтоінспекції постійно проводять профілактичну роботу серед підростаючого покоління, аби зменшити кількість ДТП за їх участю. Однак, сім'я відіграє не останню роль у даному питанні. Діти в усьому наслідують своїх батьків. І тому, дотримання Правил дорожнього руху дорослими є найкращим прикладом для дітей, – зауважив начальник Державтоінспекції Рівненщини Олександр Семенюк.

У ДАІ впевнені, такі заходи покликані не тільки дарувати радість та позитив мешканцям міста, але й впливати на свідомість кожного громадянина.

Тож у Державтоінспекції Рівненщини підкреслюють актуальність проведеного заходу, і запевняють, що подібні акції будуть проводитися і надалі.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація щодо обороту ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ