Рівненщина: на Дубровиччині правоохоронці проводять зі школярами заняття із Правил дорожнього руху

Рівненщина: на Дубровиччині правоохоронці проводять зі школярами заняття із Правил дорожнього руху

26.09.14 14:38 0 658
З ініціативи керівника Дубровицького райвідділу міліції Сергія Родзіна на території Дубровицького району правоохоронними органами із залученням працівників Державтоінспекції Дубровиччини у навчальних закладах проводяться цікаві та пізнавальні уроки із Правил дорожнього руху.

Днями працівники Дубровицького райвідділу на чолі з керівником із залученням Державтоінспекції спілкувалися з четвертокласниками однієї зі шкіл Дубровиці.

Юним учасникам дорожнього руху розповіли про те, як слід поводитися на вулиці, аби не сталося лихо, нагадали про правила безпечної поведінки у транспорті.

Правоохоронці перевірили й закріпили їх знання на практиці, за допомогою пізнавальної вікторини. Дітлахи охоче відповідали на запитання та продемонстрували дуже добрі знання «головного закону доріг». Найактивніших дітей правоохоронці нагороджували світло відбиваючими «смайлами».

Також, в зв'язку з коротким світловим днем правоохоронці не забули нагадати малечі для чого служить світло відбиваючих елемент та його властивості при попаданні світла фар. Яким чином повинен кріпитися «флікер», аби водій міг помітити пішохода в темну пору доби. Кожний учень з задоволенням клеїли свій світлячок, які роздали працівники міліції, на учбових ранцях та верхньому одязі.

Наприкінці зустрічі правоохоронці разом з учнями розмалювали зебри, що розміщені неподалік їх школи надписами “подивись ліворуч” і “подивись праворуч”

— Пішохідні переходи, на яких ми розмістили надписи є дуже небезпечними, на них спостерігаємо інтенсивний дорожній рух. Ми сподіваємось, що глянувши на цей невеликий малюнок, кожен із дітлахів стане уважнішим, а відтак уникне небезпеки на дорозі, - зазначив начальник Дубровицького РВ підполковник міліції Сергій Родзін. – Це лише перша зі шкіл, такі заняття будуть проводитися і надалі по всьому Дубровицькому районі, наша задача вберегти дітлахів.

Дітки, наповнені позитивних вражень склали присягу завжди дотримуватись правил дорожнього руху, а керівництво навчального закладу подякувало правоохоронцям за цікаву та таку необхідну роботу по профілактиці дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міські клуби за ...
Наступна новина: У Житомирі урочисто ...

КОМЕНТАРІ