Індекс продукції становить 109,2% до січня-серпня 2013 року. Збільшено виробництво м'яса великої рогатої худоби свіжого та охолодженого на 40,5%, ковбасних виробів на 23,8%, оселедців солоних на 13,9%, молока обробленого рідкого на 42,9%, молока та вершків сухих на 41,1%, масла вершкового на 25,6%, сирів жирних на 30,3%, спредів та сумішей жирових на 42,7%, борошна на 3,9%, напоїв безалкогольних на 37,5%.
Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Відбулася зустріч міського ...
Ефективність та безпека: покрокова інструкція,як ...
Почему лазерное оборудование требует идеальных переводов инструкций и техдокументации
Топ-5 Лайфхаков: Как Открыть Сейф
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов
Понятие и признаки инфантильности: как распознать психологическую незрелость
Самі дієві мазі з трав