Індекс продукції становить 109,2% до січня-серпня 2013 року. Збільшено виробництво м'яса великої рогатої худоби свіжого та охолодженого на 40,5%, ковбасних виробів на 23,8%, оселедців солоних на 13,9%, молока обробленого рідкого на 42,9%, молока та вершків сухих на 41,1%, масла вершкового на 25,6%, сирів жирних на 30,3%, спредів та сумішей жирових на 42,7%, борошна на 3,9%, напоїв безалкогольних на 37,5%.
Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Відбулася зустріч міського ...
Михаил Зборовский: как IT-решения обеспечивают ...
Преимущества изучения словацкого языка онлайн
Сучасна стоматологія та лікування зубів у місті Київ
Healthy Living Without Overpaying: Smart Choices for Wellness and Active Lifestyle
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ