На Хмельниччині л.І.Прус відвідав Летичівщину задля вирішення нагальних проблем мешканців району

На Хмельниччині л.І.Прус відвідав Летичівщину задля вирішення нагальних проблем мешканців району

27.09.14 14:37 0 701
Днями голова облдержадміністрації Леонід Іванович Прус завітав до Летичівського району з метою проведення виїзного прийому громадян.

Мета кожного прийому – вирішення нагальних проблем жителів району.

Посадовцем розглянуто 10 звернень, з них 2 колективних. Зокрема, колективне звернення жителів одного із мікрорайонів Летичева щодо забезпечення перевезення дітей до навчального закладу.

Також громадян хвилювали питання земельного характеру, газифікації села Вербка, надання матеріальної допомоги та ремонту місцевих доріг.

За результатами розгляду звернень очільник області дав відповідні доручення керівникам окремих департаментів та служб регіону, аби порушені під час прийому питання були оперативно вирішені. Крім того, Леонід Іванович наголосив, що стан розв'язання кожної проблемної ситуації перебуватиме на його особистому контролі.

В рамках поїздки на Летичівщину, користуючись нагодою, голова облдержадміністрації відвідав сім'ю (дитячий будинок сімейного типу) Савченків, яка переїхала із зони проведення антитеростичної операції. На сьогоднішній день сім'я проживає у приміщенні Санктуарію Летичівської богородиці.

Леонід Іванович ознайомився з умовами проживання та поцікавився нагальними проблемами, що виникають у сімей, вимушених покидати свою рідну домівку. Керівник області запевнив, що влада робитиме все, аби жодна людина не відчувала себе покинутою, та пообіцяв, що особисто подбає про вирішення питання придбання постійного житла для цієї сім'ї.

Крім того, від обласної та районної влади сім'я переселенців отримала подарунок – електродуховку.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ