Хмельницькі державтоінспектори роблять акцент на профілактиці ДТП серед дітей

Хмельницькі державтоінспектори роблять акцент на профілактиці ДТП серед дітей

27.09.14 08:33 0 640
Працівники Державтоінспекції Хмельниччини регулярно відвідують навчальні заклади області з уроками дорожньої грамоти. Цього разу зустрітися із вартовими доріг пощастило учням Хмельницької загальноосвітньої школи №18.

Школярі з нетерпінням чекали на зустріч з правоохоронцями, адже ті завжди проводять уроки у цікавій ігровій формі. І вони таки виправдали сподівання школярів: окрім повторення основних правил дорожнього руху, всі разом переглядали повчальні мультфільми про ті небезпеки, які можуть спіткати дітей на дорозі.

Працівників ДАІ потішило те, що майже всі діти знали елементарні правила дорожнього руху. А тим, хто забув, ще раз нагадали, як правильно переходити проїжджу частину дороги, де, згідно з правилами, повинні знаходитись неповнолітні в салоні автомобіля, що означають сигнали світлофора та регулювальника на дорозі тощо. Отож, зустріч виявилась веселою і корисною.

Працівники Державтоінспекції й надалі будуть проводити профілактичні заходи для дітей. Але і батьки не повинні залишатися осторонь, кожного разу нагадуючи дітям про правила особистої безпеки на дорозі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Волині ...

КОМЕНТАРІ