Чубай, Kozak System та «Плач Єремії» презентують у Києві музику непереможної нації

Чубай, Kozak System та «Плач Єремії» презентують у Києві музику непереможної нації

27.09.14 09:20 0 682
14 жовтня, в День українського козацтва, у столичному Національному палаці мистецтв «Україна» легенди української рок-сцени Тарас Чубай, Kozak System та «Плач Єремії» презентують новий проект «Наші партизани. Пісні самонаведення».

Про це повідомили організатори заходу.

«У цій музиці та піснях буде все те, що характеризує сучасну Україну, – пояснюють виконавці. – Це буде мікс мелодики і напору, ніжності та кремезної непорушності, свободолюбства та нестримності, сучасних ритмів та автентики. Це буде не просто концерт, а справжнє патріотичне шоу з сучасною драматургією та бурхливим емоційним натиском».

Музиканти характеризують новий проект як «поєднання архаїчного українського мелосу з модерним аранжуванням, де стилістика реґґі і традиційний хоровий спів утворюють неповторний органічний синтез». «Стаючи співучасниками цього проекту, ми випускаємо на волю притлумлені енергії, розкриваємо закуті тривалою німотою джерела власної автентичності, – йдеться в анонсі концерту. – Почувши цю музику, розумієш, що саме її відчутно бракувало останніми роками, а може, і все попереднє життя. Ми хочемо, щоб ці пісні самонавелися в серця українців та розкрили їхній патріотичний потенціал, згуртували і показали, що ми справжня нація».

Після київського концерту проект «Наші партизани. Пісні самонаведення» буде презентовано в інших містах України і, зокрема, в зоні АТО. «Найкращі сини і дочки України захищають зараз нас та нашу землю за покликом серця, найменше що ми можемо зробити для них – зарядити бойовим духом наших пісень», – наголошують учасники.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ