У Львові на вечорі музики збиратимуть кошти для поранених військових

У Львові на вечорі музики збиратимуть кошти для поранених військових

27.09.14 11:13 0 598
Завтра, 27 вересня, о 20.00 львів'яни зможуть поринути у музичну атмосферу в Парку культури і допомогти пораненим військовим, які перебувають у лікарнях Львова. Протягом вечора виступатимуть музичні гурти, камерний оркестр, театр тіней та відбудеться шоу на барабанах.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Парк культури спільно з музичною академією ім. М. Лисенка організовує вечір музики, щоб зібрати кошти для лікування поранених військових.

«Музика об’єднує людей, а це особливо важливо в теперішній ситуації. Цього разу вона об’єднає небайдужих львів’ян, які хочуть допомогти нашим військовим, а також подарує їм приємний вечір», – розповів організатор події Михайло Закопець.

У програмі вечора – виступи вокального гурту La Vivo, вокально-інструментального гурту Gloria, квартету ArcosMaestro, шоу на барабанах Drum Force, камерного оркестру «Академія» та Театру тіней «ДИВ». Родзинкою музичного вечора стане алея музики, якою львів’яни зможуть прогулятися.

«Парк культури продовжує організовувати події на підтримку військових. Цей музичний вечір, окрім допомоги бійцям, також має на меті подарувати львів’янам культурний відпочинок, що і повинен забезпечувати парк», – зазначив адміністратор парку Богдан Цюваник.

Початок концерту о 20.00. Вхід вільний.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: міліція ...
Наступна новина: Злодієм виявився рідний син ...

КОМЕНТАРІ