У Львові на благодійній фотосесії збиратимуть кошти для допомоги бійцям АТО

У Львові на благодійній фотосесії збиратимуть кошти для допомоги бійцям АТО

27.09.14 11:47 0 664
У неділю, 28 вересня, з 12.00 до 19.00 у Львівському музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» відбудеться благодійна фотосесія. Виручені кошти передадуть на лікування бійців АТО.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Для фотозйомки буде спеціально облаштоване місце – фотозона в українському сучасному стилі та з патріотичною атрибутикою. На фото-зустрічі будуть присутні професійні фотографи, візажисти, перукарі, стилісти, декоратори. Усі послуги будуть надаватись безкоштовно.

Як розповідають організатори, у фотозоні працюватимуть стилісти, які допоможуть та оберуть для кожного найкращий стиль із запропонованих партнерами українських елементів, таких як вишиті сорочки, футболки з патріотичними написами, віночки, метелики, біжутерія.

Благодійний внесок добровільний, але рекомендована сума – від 50 грн. Усі зібрані кошти передадуть сім’ям на лікування поранених хлопців, які перебувають у військовому госпіталі.

Як зазначає творець-ідейник фотосесії Оксана Воробель, кошти будуть скеровані на допомогу двом хлопцям. Це – Олег Труш та Олександр Даценко.

«Зробімо добру справу разом – допоможімо нашим українським героям. Ви отримаєте професійні фото і таким чином пожертвуєте кошти постраждалим в зоні АТО», – закликала Оксана Воробель.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ