В Чернівецькій області службовий собака допоміг міліціонерам знайти зухвалого грабіжника

В Чернівецькій області службовий собака допоміг міліціонерам знайти зухвалого грабіжника

27.09.14 14:00 0 604
Зловмисник напав на чернівчанина у під'їзді будинку та відібрав у нього мобільний телефон, вартістю 2 тисячі гривень.

На місце події одразу прибули слідчо-оперативна група Першотравневого райвідділу міліції та співробітники батальйону патрульної служби при УМВС України в Чернівецькій області. 29-річний потерпілий розповів правоохоронцям, що відпочивав у одному із кафетеріїв на вулиці Головній. Коли повертався додому, у під'їзді будинку на нього напав невідомий чоловік, який вдарив його та забрав мобілку.

З метою розкриття даного злочину правоохоронці провели ряд заходів, серед яких опитування мешканців будинку, працівників кафе, обстеження території. Також залучили службового собаку. Чотирилапий службовець взяв слід та привів міліціонерів до зловмисника додому.

Як з'ясувалося, 34-річний мешканець обласного центру також відпочивав у цьому ж кафетерії. Камери відеоспостереження зафіксували, як він поспіхом покинув заклад, після майбутнього потерпілого. Чоловік прослідкував за своєю жертвою аж до під'їзду будинку, де і пограбував його.

Відомо, що у буковинця це не перший кримінальний «досвід», адже він раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Наразі слідчі Першотравневого райвідділу міліції кваліфікують дії зловмисника за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Героїзм по-жіночому. ...

КОМЕНТАРІ