Начальник УМВС Волині зустрівся зі спостерігачами європейської місії за виборчим процесом

Начальник УМВС Волині зустрівся зі спостерігачами європейської місії за виборчим процесом

27.09.14 15:26 0 697
Аби налагодити діалог та співпрацю, до УМВС України у Волинській області завітали довгострокові спостерігачі місії Європейської мережі зі спостереження за виборами ENEMO Арпад Сіго та Младен Відіч.

Під час зустрічі іноземні гості розповіли про мету їхнього перебування на території Волині. Загалом у день волевиявлення громадян в області працюватиме близько десятка їхніх представників.

Із іноземними гостями зустрілися начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, начальник відділу організації служби управління громадської безпеки УМВС Віталій Тортина та начальник сектору Укрбюро Інтерполу УМВС Ігор Рябчиков.

Спостерігачі повідомили правоохоронцям місця тимчасового проживання та обмінялися телефонами, аби можна було оперативно та безперешкодно контактувати у випадку необхідності.

– Основна мета місії – спостереження за виборчим процесом в Україні і дотримання прав громадян, – відзначив Арпад Сіго.

Начальник волинських правоохоронців своєю чергою наголосив, що працівники міліції всіляко сприятимуть їхній роботі, та розповів про алгоритм взаємодії:

– Завдання працівників міліції полягають в охороні бюлетенів та забезпеченні правопорядку. Тому, якщо ви завітаєте на ту чи іншу дільницю, зможете у випадку необхідності звернутися за допомогою до правоохоронців. Ми робимо усе для того, аби волевиявлення громадян відбувалося в правовому полі. Окрім того, працюватимемо, аби забезпечити вашу особисту безпеку.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Юрій Турянський: «Місцеві ...

КОМЕНТАРІ