Волинська область: тривають рейдові відпрацювання житлового сектору (фото, відео)

Волинська область: тривають рейдові відпрацювання житлового сектору (фото, відео)

27.09.14 12:24 0 818
Із настанням осінньо-зимового періоду збільшується ризик виникнення пожеж у житловому секторі. Цьому сприяють порушення правил експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання населенням області. Усі про це знають, проте не усі цих правил дотримуються. За кожну помилку доводиться платити дорогою цінною, інколи і життям. Саме для запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей працівники ДСНС вирушили у чергові рейдові перевірки у Турійському та Ратнівському районах.

24-25 вересня рятувальники провели серед сільського населення профілактичну роботу, роздали представникам місцевого самоврядування матеріали із зверненнями щодо необхідності дотримання протипожежних вимог, наголосили про складну пожежонебезпечну ситуацію, адже тільки суворе дотримання правил безпеки може запобігти біді. Навідалися і до одиноких та престарілих громадян, вручили їм листівки з протипожежних правил та нагадали про необхідність бути пильними у поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного та газового обладнання.

Особливу увагу представники Служби порятунку «101» акцентували на справності та надійності електромережі, оглянули стан пічного та газового обладнання.

Подібні рейдові перевірки триватимуть в області й надалі – наголошують рятувальники й застерігають виконувати усі протипожежні вимоги.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: 29.09 у м. Хмельницький, у ...
Наступна новина: У Тернополі урочисто ...

КОМЕНТАРІ