Свободівці вимагають зупинити розкрадання природних ресурсів Волині

Свободівці вимагають зупинити розкрадання природних ресурсів Волині

27.09.14 11:51 0 713
26 вересня 2014 року Волинська облрада підтримала депутатський запит першого заступника голови обласної ради свободівця Олександра Пирожика до прокурора області, начальника обласного УМВС України та начальника головного управління Держкомзему у Волинській області щодо незаконного видобутку піску на території Старокошарівської сільської ради Ковельського району.

Як зазначив під час виступу Олександр Пирожик, до нього звернувся депутат Ковельської районної ради від ВО "Свобода" Юрій Мельник з листом за фактом несанкціонованого видобутку піску на території Старокошарівської сільської ради Ковельського району.

За словами Юрія Мельника, місцеві мешканці акцентують увагу на те, що протягом останніх років там незаконно видобувають пісок та родючий шар ґрунту. Метою цих злочинних дій є подальша реалізація викраденого та отримання прибутку певними особами. Такі факти були помічені на території Білинської, Мощенської, Дубівської, Старокошарівської, Люблинецької та інших сільських рад району.

"Війна на сході приспала пильність правоохоронних органів, тож у нас цей процес набирає обертів. Місцеві мешканці переконані, що на районному рівні це питання буде поховане. Тобто правоохоронні органи на місцях не належно розслідують факти і там, де треба притягати до кримінальної відповідальності, складають звичайні адміністративні протоколи", – зазначив Олександр Пирожик.

Цікаво, що працівники відділення державної автомобільної інспекції Ковельського району Волинської області та інші підрозділи міліції тривалий час цього не помічають. "Це дає підстави зробити припущення про свідоме ігнорування проблеми працівниками міліції", – стверджує депутат Ковельської районної ради Юрій Мельник.

Депутати Волинської обласної ради більшістю голосів підтримали озвучений свободівцем запит.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ