Закарпатським слідчим, які вирушають в зону АТО, подарували бронежилети й термобілизну

Закарпатським слідчим, які вирушають в зону АТО, подарували бронежилети й термобілизну

27.09.14 09:38 0 607
Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич подякував Громадській раді при Закарпатській ОДА за благодійну допомогу.

Група закарпатських слідчих на чолі з першим заступником начальника УМВС області Сергієм Россохою вирушає цими днями в складі спецгрупи МВС України в зону АТО для розслідування та фіксації злочинів, скоєних терористами на українській землі.

Аби наші правоохоронці були захищені на передовій, подбали благодійники. в Ужгороді відбулося вручення слідчим міліції бронежилетів і термобілизни.

Вручив їх голова Громадської ради при Закарпатській ОДА Федір Харута, побажавши, аби бронежилети надійно захищали наших міліціонерів від куль, а тепла білизна зігрівала їх від осінніх заморозків.

В зустрічі також взяв участь ветеран закарпатської міліції, член Громадської ради при УМВС Йосип Лазар, який підкреслив важливість кваліфікованої роботи слідчих у зоні АТО, аби в подальшому в судах різних інстанцій, в тому числі й міжнародних, винні в злочинах проти України понесли заслужене покарання.

Від Комітету матерів слово мала Валентина Пароконна, яка побажала нашим слідчим повернутись додому живими й здоровими.

Начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич подякував Громадській раді за допомогу й висловив переконання, що спільно ми переможемо будь-якого агресора.

А Федір Харута одержав з рук очільника міліції Подяку від УМВС.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ