В Закарпатській області керівник Іршавського райвідділу міліції зустрівся з жителями села Білки

В Закарпатській області керівник Іршавського райвідділу міліції зустрівся з жителями села Білки

27.09.14 08:00 0 731
Черговий особистий прийом громадян цими днями провів у селі Білки т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко.

На території села Білки проживає більше 8000 чоловік. Село це прославилось відомим хліборобом Юрієм Пітрою та знаменитим силачем Іваном Фірцаком-Кротоном. У селі проживає чимало приватних підприємців, однак є багато заробітчан.

Проблеми, з якими громадяни звертались по допомогу до керівника, найрізноманітніші. Це і неприязні стосунки між громадянами, і сімейні конфлікти. Цікавились також питанням працевлаштування на роботу до органів внутрішніх справ.

Першим на прийом громадян завітав член виконкому, пенсіонер ОВС Олександр Бажів, який відзначив дільничних інспекторів міліції, які обслуговують село і попросив посприяти їм в отриманні службового автотранспорту. Адже село Білки велике, має багато присілків, які від центра села знаходяться на відстані більше 12 км. Мирон Васильович запевнив, що дане питання вже ним розглянуто і в найближчий час дільничні інспектори отримають транспортний засіб.

Наступною на прийом завітала директор Білківської ЗОШ 1-3 ступенів Оксана Нодьянош, яка запросила правоохоронців до навчального закладу для проведення з учнями профілактичної бесіди та розповісти їм правила дорожнього руху. При цьому попросила звернути увагу на неблагополучну сім′ю, у якій вихованням дітей ніхто не займається. Діти ці часто пропускають заняття в школі.

Вже давно у Білківському споживчому товаристві триває конфлікт між пайовиками.

На цей раз працівники товариства звернулись до підполковника Черничка, що ними отримано інформацію відносно групи пайовиків, які незаконного проводять збір підписів. Мирон Васильович запевнив присутніх, що дана інформація буде відразу перевірена працівниками відділу по боротьбі з економічними злочинами, про результати перевірки їх буде повідомлено.

Користуючись нагодою, сільський голова Білок Василь Зейкан відзначив роботу дільничних інспекторів міліції лейтенанта Василя Зейкана, лейтенанта Івана Кізляка та старшого лейтенанта Василя Кебелеша, який на сьогоднішній день знаходиться в зоні АТО. За роботу дільничних інспекторів міліції багато хороших відгуків від мешканців села. Вони постійно забезпечують громадський порядок під час проведення культурно-масових та спортивних заходів у селі. Завдячуючи їм, зменшилась кількість хуліганств у вихідні та святкові дні. Дільничні інспектори разом із членами виконкому виїжджають на вирішення спірних питань у селі, їх добре знають селяни.

Наостанок т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко поспілкувався з працівниками сільської ради. Під час бесіди було обговорено питання щодо спільної роботи міліції та громадськості з попередження скоєння злочинів.

Більшість питань, які прозвучали на прийомі, були вирішені відразу, за рештою проводитимуться ретельні перевірки.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У січні на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ