Прикарпатські школярі благодійністю долучилися до підтримки міліцейського спецбатальйону

Прикарпатські школярі благодійністю долучилися до підтримки міліцейського спецбатальйону

27.09.14 12:18 0 669
В Івано-Франківській спеціалізованій школі №11 наприкінці тижня відбувся своєрідний підсумок благодійної діяльності учнів – школярі передали бійцям міліцейського спецбатальйону придбану за зібрані кошти термобілизну.

Активісти учнівської ради за сприяння дирекції школи на початку навчального року зорганізували благодійну акцію на підтримку захисників України. Школярі з допомогою батьків зібрали понад 17 тисяч гривень, на які придбали для бійців батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення «Івано-Франківськ» 100 комплектів термобілизни. Крім того, невикористані кошти, а це близько трьох тисяч гривень, вони планують передати на лікування пораненим правоохоронцям.

ж

Не залишилися осторонь й наймолодші школярі – учні початкових класів вирішили підтримати бійців своїми малюнками та листами. Їх та придбану термобілизну передали бійцям батальйону на загальношкільних зборах, а також побажали якнайшвидше повернутися з перемогою.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять міліціонерів, які загинули при виконанні службових обов'язків.

Заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області –начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Ярослав Манжелей розповів дітям про нелегку службу прикарпатських правоохоронців у зоні проведення АТО та подякував їм за щирість душ та гарячі серця.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вересень на Львівщині ...
Наступна новина: 29.09 у м. Хмельницький, у ...

КОМЕНТАРІ