Інноваційні технології агровиробництва на Львівщині

Інноваційні технології агровиробництва на Львівщині

27.09.14 08:03 0 789
25 вересня 2014 року департаментом агропромислового розвитку разом із представництвами компаній «Піонер», «Дюпон», «Механік», «John Deere” проведено обласний семінар на тему: «Забезпечення стабільного розвитку агровиробництва на прикладі запровадження інноваційних технологій вирощування гібридів кукурудзи та соняшника компаній Дюпон, Піонер з використанням сільськогосподарської техніки John Deere» на базі ТзОВ «Барком» Пустомитівського району.

Цей науково-практичний захід об'єднав більше 70-ти учасників сільськогосподарського виробництва: начальників районних управлінь агропромислового розвитку, керівників сільськогосподарських підприємств як Львівщини так і сусідніх областей, представників наукових установ, інспекційних служб тощо. Відкрив обласний семінар заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Роман Верещинський, який навів ряд перспективних ознак заохочення вирощування, визначення адаптації нових гібридів кукурудзи і соняшника до кліматичних умов регіону та їх впровадження на виробничі посіви агроформуваннями області.

В рамках заходу відвідувачі мали можливість побачити на демонстраційному полі ТзОВ «Барком» гібриди кукурудзи компанії «Піонер» різних груп стиглості, що вирощуються в Україні, та ознайомитись з новинками, які можуть доповнити посівні площі кукурудзи на зерно та силос нашої області.

Керівник агрономічного відділу ТзОВ «Барком» Садовий Б.М. наголосив, що основою вдалих врожаїв кукурудзи на зерно в господарстві є належна якісна технологія вирощування та ефективне застосування засобів захисту культур від шкідників, хвороб та бур'янів.

Спеціалістами компанії «John Deere» були продемонстровані новинки сільськогосподарської техніки в роботі, які поступають на ринки України.

Після завершення огляду посівів усі учасники мали можливість обговорити побачене, обмінятись думками та поділитись досвідом. Було зрозуміло, що захід не пройшов даремно.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ