У Львівській області 20 військових 80-ї окремої аеромобільної бригади перебувають в полоні

У Львівській області 20 військових 80-ї окремої аеромобільної бригади перебувають в полоні

27.09.14 13:34 0 761
Проблеми, які стоять перед військовослужбовцями 80-ї окремої аеромобільної бригади обговорили під час зустрічі т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський з виконувачем обов'язків військового комісара Львівської області Олександром Тищенком, полковником Збройних сил України, начальником штабу 80-ї окремої аеромобільної бригади Андрієм Ковальчуком та командиром 3-го батальйону цієї бригади, майором Валерієм Курком.

Військові поінформували керівника області про те, що на даний час у полоні перебувають 20 військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади, які під час боїв 30-31 серпня потрапили в полон на сході країни. Як відомо, впродовж чотирьох місяців військові захищали аеропорт «Луганськ». На цей час, за словами Андрія Ковальчука, в полоні перебувають у Краснодоні – 9 бійців, Луганську – 8, Перевальську – 3.

За інформацією військових, у даний час практично 500 військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади проходять злагодження дій у Старичеві та готуються до відправки в зону АТО. Станом на кінець вересня, військові забезпечені теплим одягом та усім необхідним.

Одна з проблем, яку необхідно вирішити – привести у належний стан 150 одиниць техніки, яка необхідна бійцям для несення служби в зоні АТО.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Попередня новина: Начальник УМВС України в ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ