Юрій Турянський: «Місцеві ЗМІ повинні мати пріоритетне право на отримання ліцензій»

Юрій Турянський: «Місцеві ЗМІ повинні мати пріоритетне право на отримання ліцензій»

27.09.14 15:34 0 712
Місцеві телерадіокомпанії повинні мати пріоритетне право отримувати ліцензії на здійснення телерадіомовлення на території Львівської області, адже вони краще відчувають інформаційні потреби мешканців регіону.

На цьому наголосив т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський під час зустрічі з головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрієм Артеменком та членами новообраної Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

«Місцеві мовники потребують дієвої підтримки держави. І я впевнений, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення підтримуватиме розвиток регіональних медіа Львівщини через надання преференцій при видачі ліцензій на мовлення в області», – сказав Юрій Турянський.

Керівник області наголосив також на тому, що українці очікують позитивних змін від реалізації Закону про суспільне мовлення. Адже це дозволить створити важливу платформу для громадської дискусії.

«Напередодні виборів дуже важливо, аби усі ЗМІ дотримувались виборчого законодавства. Переконаний, що Нацрада впевнено відстоюватиме принципи демократії та свободи слова, аби кожен українець зміг зробити усвідомлений вибір. Вибір, який допоможе змінити країну», – зазачив Юрій Турянський.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник УМВС Волині ...
Наступна новина: На Тернопіллі депутати ...

КОМЕНТАРІ