Львівщина: Олег Панькевич відвідав військових, які служать на Херсонщині

Львівщина: Олег Панькевич відвідав військових, які служать на Херсонщині

27.09.14 09:05 0 709
25 вересня 2014 року народний депутат України, уповноважений фракції ВО "Свобода" в Херсонській області Олег Панькевич відвідав військові підрозділи, які базуються на Херсонщині. Він поспілкувався із солдатами й командирами, довідався про їхні першочергові потреби.

За словами Олега Панькевича, бійці батальйонів територіальної оборони, які служать на території Херсонської області, мають проблеми з підготовкою до зими.

"Військовим потрібна зимова форма, а також приміщення для перебування в період холодів. Також вони розповіли про міжвідомчу тяганину, через яку не можуть формально отримати військову техніку, яку необхідно передати від МНС до Міноборони. Із цих питань я робитиму депутатські звернення до уряду та Міністерства оборони України", - зазначив народний депутат.

За його словами, військові відчувають турботу місцевого населення, зокрема фермерів, підприємців, які щиро й безкорисливо підтримують армію, однак військо потребує системної державної підтримки, якої наразі нема.

Нагадаємо, 23-25 вересня 2014 року Олег Панькевич відвідав Херсонщину. У рамках триденного візиту в Нововоронцовському, Високопільському та Великоолександрівському районах відбулися прийоми виборців із особистих питань за участі голови Херсонської "Свободи" Олега Гаврилка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ