На Львівщині внаслідок ДТП постраждали школярки

На Львівщині внаслідок ДТП постраждали школярки

27.09.14 16:43 0 682
В Червонограді внаслідок аварії двоє школярок потрапили до лікарні.

Так, 23 вересня близько 19.30 години у м. Червонограді відбулось ДТП внаслідок якого постраждали дві школярки. Дівчата вибігли на проїжджу частину дорогу поза межами пішохідного переходу.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що наїзд на 11-річних дівчаток скоїла 30-річна місцева жителька керуючи автомобілем «Шкода Фабія».

Одна з дівчат була госпіталізована у травматологічне відділення ЧЦМЛ із діагнозом закритий перелом стегна, інша отримала забій лівого гомілкового суглобу.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

«Вкотре закликаємо дорослих подбати про безпеку найменших учасників дорожнього руху. Обов'язково нагадайте дітям, як слід поводитися на вулиці та разом зі школяриком намалюйте схему - маршрут безпечної дороги до навчального закладу. Подбайте аби на верхньому одязі, взутті чи шкільному ранці дитини були світловідбиваючі елементи, аби малечу було помітно на дорозі навіть у вечірній час та за умов недостатньої видимості», - розповів начальник ВДАІ Червоноградського МВ, майор міліції Микола Шестак.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Керівник міліції Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ