Начальник УМВС України в Рівненській області Микола Щирук: "Співпраця міліції з населенням понад усе"

Начальник УМВС України в Рівненській області Микола Щирук: "Співпраця міліції з населенням понад усе"

27.09.14 13:33 0 741
На цьому неодноразово наголосив очільник обласної міліції під час виїздного прийому громадян у Млинові.

З хвилюючими моментами до головного правоохоронця завітали голови Владиславівської, Бокіймівської, Пугачівської сільських рад та директор Млинівської ЗОШ №3. Вони прийшли дізнатись, з перших уст, яким чином зміниться міліцейська система внаслідок майбутньої реформи та, основне, чи залишить вона у дільничних інспекторів.

- Без них у селі ну ніяк, - висловив думку своїх колег по району сільський голова Олександр Луцюк із Владиславівки. – За понад 20 років головування я достеменно знаю, що у тандемі із мудрим «шерифом» лад на ввіреній території навести можна.

- Як саме функціонуватиме наша структура в результаті реорганізації, говорити поки зарано, - зазначив начальник Микола Щирук. – Усі зміни потребують законодавчого підґрунтя, а також часу, аби міліція та, перш за все, населення мали змогу оцінити позитивні аспекти запланованої реформи. Яку б назву не набули створені в подальшому підрозділи нашого відомства, «дієвий» міліціонер завжди буде закріплений за визначеною адміністративною дільницею.

Життя вимагає постійного вирішення проблем, значна частина яких потребує участі правоохоронців. А тому їх діяльність та плідна співпраця із мешканцями населених пунктів є суспільною вимогою усіх часів.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (з обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Деякі російські серіали ...
Наступна новина: У Львівській області 20 ...

КОМЕНТАРІ