На Тернопіллі з майбутніми рятувальниками провели заняття, спрямоване на профілактику корупції

На Тернопіллі з майбутніми рятувальниками провели заняття, спрямоване на профілактику корупції

27.09.14 08:50 0 637
В Управлінні ДСНС України у Тернопільській області велика увага приділяється роботі, спрямованій на профілактику корупції.

З цією метою, 26 вересня, фахівець сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Тернопільській області Богдан Горбань провів заняття щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства, з майбутніми рятувальниками –

слухачами навчального пункту навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності у Тернопільській області.

Вивчалися такі питання, як соціальні передумови, поняття, сутність корупції в Україні. Також розглядалися особливості реалізації державної політики у сфері запобігання й протидії проявам корупції та відповідальність за вчинення корупційних правопорушень. Слухачі також мали змогу отримати роз’яснення щодо того, як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України, які існують заходи для усунення причин та умов, що призводять до вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією. Особливу увагу під час заняття було приділено статті 7 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», яка регламентує обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ